כפי שידוע לכם, ואם לא, אני מיידעת כעת, במשך שלוש שנים כתבתי ביקורת מסעדות עבור אתר מסויים שהחליט לאחרונה לרענן את שורותיו תוך כדי הוצאתי משורות אלה.
כתוצאה מכך אני לא יכולה יותר לאכול בחינם, מצד שני אני יכולה ללכת רק לאן שאני רוצה ולכתוב בדיוק מה שעולה על רוחי.
תנו לי להציג בפניכם ביקורת על מספר מסעדות, אך כפי שביקורת אמורה להכתב. אני אוהבת אוכל, זה טעים! מאחר ואני לא אוכלת את הרהיטים, גופי התאורה או את המלצריות (הן דקיקות מדי ובטח סיביות) הם לא ממש מעניינים אותי.
אם אתם בעלי מסעדה שלא אוהבים אנשים, או אוכל או אירוח, תחליפו מקצוע, זה לא יעבוד. אוכל מבשלים מהנשמה, עם חומרי גלם טובים ועם טבחים מקצועיים, וכדאי מאוד שלא תשלמו להם משכורת רעב, אה כן, ומלצרית ירקרקה שלא אכלה מימיה דבר מלבד סיגריות, כדאי שלא תגיש לי אוכל. המלצרים הטובים ביותר עובדים במשך שנים בשיפודיות. מלצר טוב אמור להיות מסוגל להחזיק ביד 35 סוגי סלטים, להעיף אותם לשולחן בלי לפספס ולצעוק תוך כדי :2 חומוס, 3 צ'יפס, 5 קבב ולימונדה גדול. במסעדת השיפודים הטובה 206 היה לי הכבוד להתקל במלצרית שהביאה עבורנו את כל בקבוק סירופ השוקולד לבוואריה וזכרה איזו מנה כל אחד מזמין קבוע. כן תרבנה.
יש לזכור שהקונספט, העיצוב והמוזיקה מעניינים מאוד עד הביס הראשון וזהו.
כמו כן, מבקרי מזון רבים חוטאים בכמה עוולות:
1. אם אתם כותבים על עצמכם, זה אמור להיות שזור בטוב טעם בין תאורי האוכל, 5 פסקאות על המאבק שלכם למצוא חנייה, הלו?!
2. אם נשלחתם מטעם מגזין, ואתם לא באים כלקוחות פרטיים, חובה עליכם להזמין קינוחים. אני משלמת כסף עבור העיתון ואין דבר מעצבן יותר מלקרוא את השורה : ויתרנו על הקינוחים, או אף גרוע יותר: לקינוח הזמנו סורבה.
באתם כדי לעבוד ולספק את הסחורה.
3. עליכם להבין באוכל, כבר נתקלתי במבקרי מזון גם בארץ וגם בחו"ל, שרבים מהם פשוט לא מבינים כלום וגם לא מתביישים בכך!!!!!!!!!!
להלן ביקורת אמיתית כפי שהיא צריכה להיות על מקומות טובים שאני אוהבת:
גלידריית וניליה- אבן גבירול, בזל, בוגרשוב ומתחם התחנה:
הגלידה מעולה, הטעמים מודגשים, המנות ענקיות, השוקולד בו משתמשים הוא שוקולד ולרונה המשובח, והמוכרים נחמדים.
הפסיקו בבקשה לאפשר למשפחות מורחבות לטעום 10 טעמים כל אחד טרם הרכישה, במיוחד בשבת בצהריים. לקוחות יקרים, כן, גם השוקולד אמרנה טעים וגם הפיסטוק, זו חנות גלידת גורמה , כמה מפתיע, תקנו וזהו, זו לא רכישת אוטו.
המומלצים שלי: פאי פקאן, שוקולד מריר, פאי פרג ופאי לימון

סינג לונג- המסעדה הסינית החמודה ברחוב מסילת ישרים פינת סלמה
האוכל טעים, העיצוב יפה, תמיד יש חנייה (לא שאכפת לי, אין לי אוטו, אבל הפטרונית אמא תמיד לוקחת אותי לאכול שם, ולה יש אוטו, אז רצוי שיהיו לה תנאים אופטימליים על מנת להזמין אותי לארוחה)
פלאפל הקוסם- קינג ג'ורג'
פיתות מעולות, רוטב שום הורס, עמבה סמיכה, כדורים פריכים ומלאים עשבי תיבול. אני אוהבת את הקוסם משתי סיבות:
א. נותנים כדור פלאפל לכל מי שנכנס, ואז גם אם אני מתלבטת לגבי סביח, ועדיין רוצה פלאפל, יש
ב. במנת השווארמה מציעים לשים חציל מטוגן (כפי שנכתב לעל בעניין הדילמה המפורסמת)
חומוס אבו חסן
הכל מצויין, תמשיכו כך (לחבר'ה הנפלאים מחומוס להמונים, מקווה שאתם לא כועסים שלקחתי את התמונה, אני צלמת קטסטרופלית, אוהבת אתכם)
כתוצאה מכך אני לא יכולה יותר לאכול בחינם, מצד שני אני יכולה ללכת רק לאן שאני רוצה ולכתוב בדיוק מה שעולה על רוחי.
תנו לי להציג בפניכם ביקורת על מספר מסעדות, אך כפי שביקורת אמורה להכתב. אני אוהבת אוכל, זה טעים! מאחר ואני לא אוכלת את הרהיטים, גופי התאורה או את המלצריות (הן דקיקות מדי ובטח סיביות) הם לא ממש מעניינים אותי.
אם אתם בעלי מסעדה שלא אוהבים אנשים, או אוכל או אירוח, תחליפו מקצוע, זה לא יעבוד. אוכל מבשלים מהנשמה, עם חומרי גלם טובים ועם טבחים מקצועיים, וכדאי מאוד שלא תשלמו להם משכורת רעב, אה כן, ומלצרית ירקרקה שלא אכלה מימיה דבר מלבד סיגריות, כדאי שלא תגיש לי אוכל. המלצרים הטובים ביותר עובדים במשך שנים בשיפודיות. מלצר טוב אמור להיות מסוגל להחזיק ביד 35 סוגי סלטים, להעיף אותם לשולחן בלי לפספס ולצעוק תוך כדי :2 חומוס, 3 צ'יפס, 5 קבב ולימונדה גדול. במסעדת השיפודים הטובה 206 היה לי הכבוד להתקל במלצרית שהביאה עבורנו את כל בקבוק סירופ השוקולד לבוואריה וזכרה איזו מנה כל אחד מזמין קבוע. כן תרבנה.
יש לזכור שהקונספט, העיצוב והמוזיקה מעניינים מאוד עד הביס הראשון וזהו.
כמו כן, מבקרי מזון רבים חוטאים בכמה עוולות:
1. אם אתם כותבים על עצמכם, זה אמור להיות שזור בטוב טעם בין תאורי האוכל, 5 פסקאות על המאבק שלכם למצוא חנייה, הלו?!
2. אם נשלחתם מטעם מגזין, ואתם לא באים כלקוחות פרטיים, חובה עליכם להזמין קינוחים. אני משלמת כסף עבור העיתון ואין דבר מעצבן יותר מלקרוא את השורה : ויתרנו על הקינוחים, או אף גרוע יותר: לקינוח הזמנו סורבה.
באתם כדי לעבוד ולספק את הסחורה.
3. עליכם להבין באוכל, כבר נתקלתי במבקרי מזון גם בארץ וגם בחו"ל, שרבים מהם פשוט לא מבינים כלום וגם לא מתביישים בכך!!!!!!!!!!
להלן ביקורת אמיתית כפי שהיא צריכה להיות על מקומות טובים שאני אוהבת:
גלידריית וניליה- אבן גבירול, בזל, בוגרשוב ומתחם התחנה:
הגלידה מעולה, הטעמים מודגשים, המנות ענקיות, השוקולד בו משתמשים הוא שוקולד ולרונה המשובח, והמוכרים נחמדים.
הפסיקו בבקשה לאפשר למשפחות מורחבות לטעום 10 טעמים כל אחד טרם הרכישה, במיוחד בשבת בצהריים. לקוחות יקרים, כן, גם השוקולד אמרנה טעים וגם הפיסטוק, זו חנות גלידת גורמה , כמה מפתיע, תקנו וזהו, זו לא רכישת אוטו.
המומלצים שלי: פאי פקאן, שוקולד מריר, פאי פרג ופאי לימון
סינג לונג- המסעדה הסינית החמודה ברחוב מסילת ישרים פינת סלמה
האוכל טעים, העיצוב יפה, תמיד יש חנייה (לא שאכפת לי, אין לי אוטו, אבל הפטרונית אמא תמיד לוקחת אותי לאכול שם, ולה יש אוטו, אז רצוי שיהיו לה תנאים אופטימליים על מנת להזמין אותי לארוחה)
פלאפל הקוסם- קינג ג'ורג'
פיתות מעולות, רוטב שום הורס, עמבה סמיכה, כדורים פריכים ומלאים עשבי תיבול. אני אוהבת את הקוסם משתי סיבות:
א. נותנים כדור פלאפל לכל מי שנכנס, ואז גם אם אני מתלבטת לגבי סביח, ועדיין רוצה פלאפל, יש
ב. במנת השווארמה מציעים לשים חציל מטוגן (כפי שנכתב לעל בעניין הדילמה המפורסמת)
חומוס אבו חסן
הכל מצויין, תמשיכו כך (לחבר'ה הנפלאים מחומוס להמונים, מקווה שאתם לא כועסים שלקחתי את התמונה, אני צלמת קטסטרופלית, אוהבת אתכם)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה